Kibnabalu Bath Soap: Pielea ta va simți diferența

  Pielea este cel mai mare organ al corpului și are funcția de învelire a acestuia, fiind extrem de importantă din punct de vedere fiziologic datorită capacității de a împiedica pătrunderea agenților patogeni în organism.

  Deoarece pielea are funcție de protecție, există o serie de aspecte la care trebuie să fim atenți astfel încât să o putem îngriji în mod corespunzător, la rândul nostru. Unul dintre ele este alegerea unor produse de îngrijire de calitate, cum ar fi un săpun potrivit, care să curețe și să îngrijească delicat, fără să afecteze uleiurile naturale ale pielii.

  Rețeta Gano Excel pentru o piele frumoasă este Kibnabalu Bath Soap, un excelent dermatoprotector cu lapte de capră și Ganoderma lucidum. Acesta curăță și hidratează în profunzime, accelerând procesul natural de vindecare a pielii atunci când este folosit cu regularitate, pe termen lung.

  Sunt câteva mii de ani de istorie în care laptele de capră și Ganoderma lucidum au fost folosite cu succes în casele regale asiatice și nu numai, ca adevărate elixire ale frumuseții și tinereții. Se spune că secretul de frumusețe al Cleopatrei, regina Egiptului, erau băile în lapte de capră, care o ajutau să își mențină pielea catifelată și frumoasă.

  Laptele de capră este recunoscut pentru efectul de hidratare și este potrivit tuturor tipurilor de piele, fiind recomandat și pentru pielea foarte uscată, sensibilă, iritată sau cu tendințe de descuamare. Conține acizi grași esențiali care fac pielea elastică și înlătură senzația de mâncărime în cazul pielii cu probleme precum alergiile sau eczemele.
– Exfoliază cu delicatețe, eliminând celulele moarte și menținand strălucirea naturală a pielii.
– Hidratează în profunzime datorită acizilor grași esențiali pe care îi conține.
– Este un excelent antibacterian și antiinflamator.
– Ajută la regenerarea țesuturilor deteriorate și poate preveni astfel îmbătrânirea prematură a pielii.

  Esența ganoderică este unul dintre compușii activi ai ciupercii Ganoderma lucidum. Datorită faptului că hrănește pielea, o înfrumusețează și previne apariția ridurilor, mai este numită și agent de rejuvenare. Pentru o piele frumoasă, hrănirea la nivel celular este esențială, ea având nevoie de detoxifiere și regenerare. Studiile au arătat că extractul de Ganoderma lucidum inhibă în mod semnificativ diverse tipuri de reacții alergice, având efecte pozitive și asupra dermatitei de contact.
– Susține protecția naturală a pielii, ajută la prevenirea distrugerii celulelor de către radicalii liberi.
– Facilitează detoxifierea și hrănește pielea, consolidând capacitatea naturală a acesteia de a se apăra de toxine.
– Ajută la mărirea capacității de regenerare celulară pentru a obține o piele mai sănătoasă și frumoasă.
– Se comportă ca un antioxidant și sprijină prevenirea apariției ridurilor.
– Proprietățile ei antiinflamatoare ajută la protejarea pielii împotriva îmbătrânirii premature și deteriorării.