Detoxifiere cu Ganoderma lucidum. Cum funcționează?

Procesul de detoxifiere este extrem de util atât la nivel fizic, cât și la nivel mental. În urma acestuia are loc reglarea diverselor funcții ale organismului prin eliminarea toxinelor, îmbunătățindu-ne metabolismul. Curele de detoxifiere sunt recomandate chiar și atunci când organismul este sănătos, în scop de prevenție a diverselor afecțiuni.

Pentru o detoxifiere eficienă este important să consumăm cantități suficiente de fructe, legume și multă apă, pentru o hidratare optimă. Foarte important este, de asemenea, să facem zilnic mișcare, fie că practicăm un sport, facem o plimbare mai lungă pe jos și renunțăm la lift în favoarea urcatului pe scări.

Suplimentele Gano Excel, pe baza de Ganoderma lucidum, cunoscută drept “Regina înlăturării toxinelor”, sunt foarte eficiente pentru detoxifiere și întărirea sistemului imunitar, facilitând procesul de vindecare și întârziind procesul de îmbătranire. După consumul de Ganoderma, ingredientele sale active vor produce o serie de reacții în organism. Aceste reacții pot fi sumarizate în cinci stadii*:

1. Scanarea (1-30 zile): Ingredientele active din Ganoderma încep să regleze funcțiile organismului. În această etapă vor fi experimentate efectele subtile, dar vizibile, ale acțiunii produsului, care detectează toxinele și bolile ascunse din organism.
2. Curățirea – detoxifierea (1-30 săptămâni): În această etapă, Ganoderma acționează pentru a înlătura excesul de acid uric, acid lactic, colesterol, depozitele de grăsime și toxinele acumulate. Aceste toxine sunt apoi eliminate cu ajutorul sistemului circulator, prin urină și prin scaun, prin transpirație, sau se pot manifesta initial prin stări de oboseală, hematurie, sputa și mucus. Acestea sunt semnele temporare ale procesului de vindecare care are loc în organism.
3. Reglarea (1-12 luni): În această perioadă, componentele active ale Ganodermei lucidum vor produce o reacție în organism pentru a-i îmbunătăți starea generală. Acest proces este observabil și tangibil. Astfel, dacă reacția se dovedește a fi prea puternică, dozajul se poate reduce.
4. Refacerea (6-24 luni): În această etapă, Ganoderma își continuă efectele de reîntinerire a organismului prin întărirea sistemului imunitar și sprijinirea activității organelor și sistemelor afectate din corp. Tot acum, Ganoderma contribuie cu vitaminele și mineralele esențiale pentru accelerarea procesului de recuperare.
5. Reîntinerirea (1-3 ani): Pe parcursul acestei etape, Ganoderma continuă să mențină funcțiile organismului la nivel optim. Totodată, prin consumul prelungit de Ganoderma, se poate experimenta un nivel optim al stării de sănătate. *Durata necesară pentru procesul descris poate varia de la individ la individ.

Astfel, vă recomandăm Ganoderma și Excellium pentru întărirea sistemului imunitar și tonifiere cerebrală, Garcinia în cazul în care doriți să pierdeți în greutate sau aveți probleme cu nivelul de colesterol din organism. O cură cu suplimentul Cordyceps ajută în cazul persoanelor care doresc să își mențină funcțiile respiratorii și pulmonare la un nivel optim, îmbunătățind în același timp somnul și starea mentală. Suplimentul Sakanno ajută la creșterea energiei și îmbunătățește circulația cardiovasculară, iar Royal Excellium are efect antioxidant datorită lăptișorului de matcă. Capsulele Spirograss, alimentul verde perfect, vă pot asigura nutrimenții benefici pentru viața de zi cu zi, datorită conținutului de spirulină certificată organic 100%, alfalfa, grâu arnăut și iarbă de orz, fiind un supliment potrivit și persoanelor vegetariene.

Comentariile sunt închise.