Cadouri delicioase de Sărbători

     De câte ori nu ne-am bucurat, fiecare dintre noi, atunci când am putut face pe cineva drag fericit cu un cadou sau o surpriză? Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă pentru a oferi cadouri inspirate familiei și tuturor celor dragi. Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm câteva sugestii de cadouri constând în produse marca Gano Excel, care îi vor ajuta pe cei dragi dumneavoastră să își mențină vitalitatea și sănătatea.

     Gano Schokolade este o băutură excelentă pentru toate vârstele și poate fi oferită atât copiilor, cât și prietenilor care de regulă nu consumă cafea. Este o băutură caldă perfectă pentru revigorarea organismului în zilele de iarnă. De sărbători, invitați-vă prietenii la povești alături de o cană cu ciocolată caldă!

     Pentru persoanele care știu ce înseamnă o cafea de calitate superioară, simplă și aromată, Gano Café Classic este alegerea perfectă. În plus, consumată pe termen lung, ea oferă ca beneficii stimularea imunității organismului și reglarea tensiunii arteriale datorită conținutului de Ganoderma lucidum. Pentru persoanele dinamice din viața dvs., o cutie cu Gano cafe 3 in 1 va fi un cadou extrem de potrivit. Este o cafea sănătoasă și hrănitoare, oferind energie pentru întreaga zi.

     Gano Hazelnut Coffee este îmbogățită cu extract de Ganoderma lucidum și pudră de alune de pădure, o adevărată încântare pentru papilele gustative. Aromată și delicioasă, această cafea este o sursă bogată de vitamine și minerale. Dăruiți-o unei persoane pe care doriți să o răsfățați cu o cafea fină

     Gano Café Mocha ne duce cu gândul la o persoană sofisticată, căreia îi place să își ia răgazul necesar pentru a savura o cafea cremoasă și specială. Combină cu măiestrie boabele de cafea și cacao, creând o operă de artă în fiecare ceașcă.

     Cine nu simte din când în când nevoia să bea un ceai cald în serile de iarnă sau după o ieșire la temperaturile scăzute de afară? Ceaiul Gano Oleaf Rooibos Drink conține substanța SOD, cu un puternic efect antioxidant și o eficiență crescută în elimina- rea radicalilor liberi. Poate fi preparat fie simplu, cu miere sau zahăr, fie în variante cu lămâie, felii de portocală sau scorțișoară.

     Cerealele Gano C’real Spirulina Oats, potrivite pentru toate vârstele, sunt un dulce sănătos pentru oricine dorește să ia la un moment dat o pauză de la gustările tradiționale. Pot fi preparate cu iaurt, fructe și semințe sau orice este pe gustul dvs. Sunt și cea mai bună cale de a începe o nouă zi, conținând extract de Ganoderma lucidum, spirulină și ovăz, contribuind la reglarea și menținerea digestiei.

     Un cadou util și sănătos poate fi un set de suplimente pentru imunitate și detoxifiere compus din Ganoderma și Excellium. Acestea întăresc organismul, un lucru important pe timpul iernii, atunci când majoritatea oamenilor pot contacta răceala și gripa. Ele sporesc rezistența organismului la boli și sunt hrănitoare datorită conținutului de vitamine, minerale, enzime, carbohidrați și proteine. În plus, după dieta bogată în grăsimi din timpul sărbătorilor de iarnă, o cură de detoxifiere este binevenită. Mai multe detalii despre modul în care funcționează procesul de detoxifiere vă sunt dispnibile în articolul de aici.

     Vă dorim sănătate și să aveți parte de sărbători fericite alături de cei dragi!